Majoneesi-Ketšupikaste
Majoneesi-Ketšupikaste
Mahlane burger ootab kastet ja grillilt tulev šašlõkihõng teeb suu vesiseks, kuid laual pole märkigi isuäratavast kastmest. On majonees, aga ei ole ketšupit – on ketšup, aga ei ole majoneesi! Kui pole üht ega teist, peavad need kaks toodet leidma teineteist! Sellest lihtsast ja loomulikust vajadusest sündis Tarplani Majoneesi-Ketšupikaste, mille Tarplani kastmemeistrid on pannud kokku ühte pudelisse, et ükski burger ega šašlõk ei jääks söömata.
100 g kohta keskmiselt:
- Energiasisaldus 1146 kJ / 278 kcal
-
Rasvad
27,3 g
- millest küllastunud rasvhapped 1,7 g
-
Süsivesikud
7,2 g
- millest suhkruid 5,4 g
- Valgud 0,7 g
- Sool 1,1 g
Vesi, rapsiõli (27,3%), tomatiketšup 20% (tomatipasta, vesi, suhkur, veiniäädikas, sool, säilitusaine (kaaliumsorbaat), looduslik lõhna-ja maitseaine), suhkur, sool, munakollasepulber, sinepipulber, paksendajad (modifitseeritud tärklis, ksantaan-ja guarkummi), happesuse regu laatorid (äädikhape, sidrunhape), säilitusained (kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat)
Säilitamistemperatuur: +2…+6 ˚C