Peakoka Majonees
Peakoka Majonees
Peakoka majoneesi sündimislugu sai alguse ühest nõudlikust Eesti tuntud peakokast, kes polnud leidnud veel majoneesi, mis tiigerkreveti peale pannes säilitaks oma vormi ja laiali ei valguks. Mõeldud – tehtud! Tarplani usinad majoneesispetsialistid panid pead kokku ja lõid parajalt rammusa, samas siidise ja raudkindlalt vormi hoidva majoneesi, et igaüks saaks kodus nautida tõelist tippkokkade majoneesi.
100 g kohta keskmiselt:
- Energiasisaldus 2685 kJ / 650 kcal
-
Rasvad
70 g
- millest küllastunud rasvhapped 4,6 g
-
Süsivesikud
3,6 g
- millest suhkruid 3,3 g
- Valgud 1,2 g
- Sool 1,2 g
rapsiõli (70%), vesi, suhkur, munakollasepulber, sool, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape), sinepipulber, toiduvärv (beeta-karoteen), säilitusained (kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat), stabilisaator (ksantaankummi), sinepi lõhna-ja maitseaine.
Säilitamistemperatuur: +2…+6 ˚C
Toode on laktoosi- ja gluteenivaba