Laktoosivaba majonees
Laktoosivaba majonees
Vaata retsepteLaktoosivaba majonees on päästerõngas neile Tarplani Provansaali armastajatele, kes laktoosiga hästi läbi ei saa. Soovides, et maitsvat kastet saaks nautida iga majoneesisõber, oleme loonud Tarplani põhitootele laktoosivaba alternatiivi. Majoneesi koostisosad on samad, mis Provansaalil, kuid ainsa erinevusena puudub lõssipulber. Kui soovid Tarplani Provansaali laktoosivabana, leiad selle poelettidelt kollases kuues.
100 g kohta keskmiselt:
- Energiasisaldus 1959 kJ / 476 kcal
-
Rasvad
50 g
- millest küllastunud rasvhapped 3,2 g
-
Süsivesikud
4,2 g
- millest suhkruid 2,9 g
- Valgud 0,7 g
- Sool 1,1 g
Rapsiõli (50%), vesi, suhkur, munakollasepulber, sinepipulber, sool, paksendajad (modifitseeritud tärklis, ksantaankummi), happesuse regu laatorid (äädikhape, sidrunhape), sinepi lõhna- ja maitseaine, säilitusained (kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat), toiduvärv (beeta-karoteen)
Säilitamistemperatuur: +2…+6 ˚C
Toode on laktoosi- ja gluteenivaba