Avaleht Retseptid Kukeseentega Tatrapannkoogid

Kukeseentega Tatrapannkoogid

15-30 minutit 2 portsu Eelroog

Kukeseentega tatrapannkoogid on põnev sügisene retsept, mida vast korjatud kukeseentega katsetada. Väikse nipina soovitame lisada natuke nisujahu, et pannkooki saaks kokku murda ja voltida. Kokku valmib 4 maitsvat kooki.

Valmistamine

Kuumuta pannil õli, prae seeni aega - ajalt segades, kuni need on küpsed. Kukeseente kõrvale võid soovi korral pannile panna ka tomatisektoreid ja peekoniribasi. Lisa maitsestamiseks till, sool, pipar, majonees ja parmesan. Sega läbi.

Pannkookide valmistamiseks klopi lahti muna, sega juurde piim, jahud ja maitseained. Kuumuta pannil veidi õli ning prae õhukesed ülepannikoogid. Peale laota kukeseenetäidis, voldi kokku ja ongi serveerimiseks valmis!

Veel retsepte mida proovida

Kõik retseptid