Tarplani majonees - võti igas imemaitsvas roas!

Tarplani sündimislugu sai alguse juba kolmkümmend aastat tagasi, soovist ja vajadusest pakkuda inimestele suussulavat ja maitsvat majoneesi. Läbi aastate oleme välja töötanud erinevaid tooteid nii tavakasutajale kui suurköökidele. Tänaseks kuulub Tarplani tootevalikusse kaheksa erinevat majoneesi, millest iga tarbija leiab endale meelepärase toote. Meie eesmärgiks Tarplanis on teha kõige paremaid majoneese ja kastmeid, mis rõõmustaksid inimesi nii argi- kui pidupäeval.

Tarplanis hindame traditsioone, kuid oleme samas alati avatud uutele ja põnevatele maitsetele

Tarplani tootevalikust leiab nii armastatud klassikuid kui ka värskeid maitseelamusi. Soovime enda toodetega pakkuda alati parimat ning luua innovatiivsust toiduainetööstuses.

Bureau Veritas on tunnustanud Tarplani tootmist rahvusvahelise toiduohutuse sertifikaadiga FSSC. Sertifikaat kinnitab, et Tarplan järgib kõrgeimaid toiduohutuse nõudeid.

Usaldusväärsus

Kõrge kvaliteet on Tarplanile esmatähtis. Iga toote valmistamisel kasutame hoolikalt valitud koostisosi ning järgime kõrgeimaid tootmisstandardeid, et tagada toodete tipptase ja ohutus. Kõikides Tarplani toodetes kasutame eestimaist rapsiõli.

Vaata sertifikaati

Jätkusuutlikkus

Kasutame tehnoloogiaid, mis võimaldavad vähendada energiakasutust ja jäätmeid. Lisaks jälgime hoolikalt oma tooraine tarneahelat. Tagame, et kasutatavad koostisosad oleksid pärit usaldusväärsetest allikatest ja vastaksid kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Kasutatavad pudelid, plastiktopsid ja korgid on valmistatud monomaterjalist, mida saab lihtsalt taaskasutusele võtta.

Tutvu toodetega

Kolme dekaadi jagu mälestusi

1994 - Tarplani sünniaasta. Algselt tegutses 100% Eesti kapitalil põhinev tootmisettevõte Lasnamäel, kus esimesena hakati valmistama majoneesi Provansaal. Tänaseni on Tarplani põhitooteks just Majonees Provansaal, mida tehakse siiani algsete retseptide järgi.

Tootmismahtude kasvades vajati suuremaid ruume ning 1999. aastal kolis Tarplan tootmise, labori ja kontoriga Tabasallu. Tänaseks kuulub ettevõtte haldusesse veel teine renoveeritud kõrvalhoone, kus asub ladu ja kontor.

Aasta 2000 sümboliseerib Tarplani ajaloos laheda majoneesi aastat, kus turule toodi Provansaali kõrvale täiesti uus Lahe Laua majonees. Võrreldes Provansaaliga oli uue majoneesi rasvasisaldus tunduvalt väiksem (36%), mis muutis toote kergemaks ja kalorivaesemaks. Lahe Laua pälvis 2001. aastal Tunnustatud Eesti Maitse märgi.

Revolutsioon Eesti majoneesimaastikul. Huvitava faktina tõi 2004. aastal Tarplan koostöös Greiner Packaging-iga esimesena Eestis turule korgil seisva majoneesipudeli. Uus pudel oli märgatavalt tarbijasõbralikum, sest võimaldas võrreldes seniste pudelitega saada kätte rohkem toodet. Korgil seisvas pudelis püsib ühtlasi toode kauem kvaliteetne, sest allesjäänud majonees vajub vastu korki ning pudelisse ei teki õhuruumi.

2014. aastal ilmusid Tarplani majoneesid poelettidele täiesti uues kuues. Võrreldes eelnevate pakkidega, sai kogu Tarplani tootevalik ühtsete värvitoonidega pakendid, kus läbivateks toonideks olid nüüd kollane, roheline ja must.

2024. aastal peab Tarplan 30. juubelit. Juubeliaasta raames sai meie läbi aegade hitt-toode Provansaal 900g pudel soliidse juubelimärgi. Lisaks märkavad tähelepanelikud majoneesisõbrad, et kogu doy-pakendite sarjal on muutunud korgi asukoht senise parema asemel vasakule poole. Tarplan tänab kõiki aastatepikkuseid kliente ning soovib rõõmustada tarbijaid veel järgnevad aastakümned maitsvate majoneeside ja kastmetega!