Tavapäraselt lisame maitsvat majoneesi toidule lihtsalt kastmeks või maitse andmiseks, ent majoneesi kasutusvõimalusi on palju. Lisa majoneesi dipi- ja salatikastmetele, soolastesse roogadesse, proovi suupistete tegemisel ning katseta ka magusate ja soolaste küpsetiste puhul. Raamatus on 60 retsepti, mis sobivad nii argipäeva menüüsse kui ka suupistelaua katmiseks. Kui majoneesipudel on riiulile nukralt seisma jäänud, siis nende kaante vahelt leiad kindlasti endale lemmiku, mille valmistamisel saad majoneesivarud ära kasutada! Põneva valiku raamatus olevatest retseptidest leiad ka meie kodulehelt retseptide alt.
Majoneesiga – soolasest magusani
2016. aastal ilmus Andra Kalda ja Tarplani Kaubanduse OÜ koostööl välja raamat "Majoneesiga - soolasest magusani". Raamatus sisalduvad retseptid aitavad leida nutikaid lahendusi külmikus laiutavale või seisma jäänud majoneesile.