ŠOKOLAADITÄPSULINE PIDUPÄEVA KEEKS METSAPÄHKLITEGA

 

3 suurt (L) muna
200 ml suhkrut
100 ml nisujahu
100 ml odrajahu
noaotsaga soola
200 g Tarplani Provansaal majoneesi
50 g metsapähkleid
100 g tumedat šokolaadi

Haki pähklid ja rösti kuumal kuival pannil kuldseks. Haki ka šokolaad. Võita keeksivorm. Vahusta munad suhkruga kohevaks helekollaseks vahuks. Sega jahud ja sool ning sõelu ettevaatlikult segades munavahu hulka. Sega juurde ka majonees, hakitud pähklid ja šokolaad. Vala tainas vormi ja küpseta 180 kraadi juures 1 tund.

pidupäeva keeks.jpg

Lisaks Tarplani suurepärastest majoneesidest valmistatud roogadele leiad Oma Maitse mainumbrist (2013.a) veel palju häid ideid grillimiseks, emadepäevaks ja kevadrohelise kasutamiseks.

Vaata: www.omamaitse.ee

Retsepti ja foto autor - Andra Kalda http://retseptikas.blogspot.com