VALE CAESARI SALATI KASTE

 

            

Kogus:

neljale

Valmistamise aeg: 25 minutit 

Vaja läheb:

300 ml majoneesi Lahe Laua
2 sl worcesteri kastet
2 tl valgeveini äädikat
3 kilufileed
1 tl sinepit
1 küüslauguküüs

Salat:
400 g rooma salatit
500 g broilerifileed
25 g parmesani juustu

Krutoonid:
4 saiaviilu
1 küüslauguküüs õli 

Tee nii: 

Saiakuubikute valmistamiseks lõika sai kuubikuteks ning tõsta ahjuplaadile. Nirista peale veidi õli ja purusta peale küüslauk. Sega läbi ning küpseta ahjus 210 kraadi juures ca 5-10 minutit.

Kastme valmistamiseks pane kõik komponendid kaussi ja vurista saumiksriga ühtlaseks kastmeks. 

Lõika broilerifilee tükkideks. Kuumuta pannil õli ning prae broileritükid krõbedaks. Maitsesta soolaga.

Rebi rooma salat väiksteks tükkideks. Vala peale kaste ja sega läbi. Kõige peale tõsta broileritükid, saiakuubikud ja parmesanilaastud (lõika koorimisnoaga juustutüki küljest õhukesed viilud ning mudi käte vahel väiksemaks).

 

Retseptid ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebook´is: www.facebook.com/Tarplani  


                   
235.jpg