Suitsukanasalat pähklise brändikastmega

Vaja läheb:

300g suitsukana
2 sl magus-hapukat želeed (sõstra, viinamarja)
150g jääsalatit (või mõnd muud rohelist salatit)
2 apelsini
2 pirni
150g juustu (sobib hästi ka ürdikattega)

Kaste:
100g maitsestamata jogurtit
100g Tarplani majoneesi (Provansaali, Lahe Laua, Tarplani)
50g purustatud ja röstitud metsapähkleid
4cl brändit
100g vahustatud vahukoort
musta pipart

Tee nii:

Puhasta kanaliha kontidest ja nahast ning lõika tükkideks. Koori ja puhasta apelsinid ning pirnid ja lõika sektoriteks. Rebi salat parajateks tükkideks ja lõika juust vajadusel kuubikuteks. Aseta salatikraam vaagnale. Sega omavahel kastmeained ja kalla salatile või serveeri eraldi.

               DSCF3319.jpg

 

Foto on tehtud „Oma Maitse“ kokatädi Raili Mikk äsjaserveeritud roast.