Seafilee-peekonikeerud pihvidega

Vaja läheb:

Kartuli-juustupihvid:

2 muna
1/2 dl piima
ürdisegu, valget pipart
1 dl jahu
100 g riivitud juustu
1 spl hakitud peterselli
600 g kooritud kartuleid
1,5 dl hakitud porrusibulat
või ja õli praadimiseks

Seafilee-peekoni keerud:
1-2 seafileed
15 viilu toorsuitsupeekonit
soola, pipart

Majoneesi-õuna kaste:
1 suurem õun
200g Tarplani majoneesi (Provansaali, Lahe Laua, Tarplani)
1 tl mädarõigast, 1/2 tl paprikapulbrit

         
           DSCF3264.jpg
          
Tee nii:

Riivi kartulid ja kurna liigne vedelik. Sega omavahel munad, maitseained, piim ja jahu.

Lisa juurde riivitud juust, petersell, kartul ja porrusibul. Tõsta lusikaga tainas pannile

ja küpseta või-õlisegus kuldseks. Tõsta ahju ja järelküpsta 160°c juures veel 15 minutit.
Lõika seafileest 3 cm pikkused tükid, keera peekon ümber ja sulge kokteilitikuga.

Pruunista pannil mõlemalt poolt, maitsesta soola ja pipraga.

Küpseta edasi koos kartuli-juustu pihvidega ahjus.
Koori õun ja puhasta seemnetest. Püreesta õun, sega majoneesiga ning maitsesta.

 

Foto on tehtud „Oma Maitse“ kokatädi Raili Mikk äsjaserveeritud roast.