RETSEPTIBLOGI

 

  

Suitsujuustu ja suitsukanaga patsike

19. september 2016

 

pats (1 of 1).jpg 

 

Kogus: u 10 viilu
Valmistamisaeg: 40 minutit

500 g pärmi-lehttainast (kõige mugavam on kasutada ühes tükis valmis rullitud tainast)
3 spl Tarplani Provansaali majoneesi
200 g riivitud lepasuitsu juustu
150 g suitsukana, ilma nahata ja hakituna
50 g õuna, kuubikutena
1 sl hakitud värsket tilli
pipart
1 muna määrimiseks

Laota tainas lauale. Sega kausis majonees, riivitud juust, hakitud suitsukana ja kuubikuteks lõigatud õun. Tõsta segu piklikult taina keskossa. Raputa peale hakitud till ja natuke ka pipart. Lõika tainaruudu mõlemasse äärde u 2-3 cm pikkused sisselõiked. Tõsta tainaääred täidisele, nii et põimid vastaspoolte tainaribad omavahel kokku. Määri lahti klopitud munaga. Küpseta 205 kraadi juures 20-25 minutit.

 

Foto ja retsept: Andra Kalda (pliiditaga.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebookis: www.facebook.com/Tarplani