RETSEPTIBLOGI

 

  

Singikreemitäidisega kreekerid

07. september 2016

 

täidisega küpsised (1 of 1).jpg 

 

Kogus: 40 tk

2 pakki u 4 cm läbimõõduga soolaseid kreekereid
150 g sinki
150 g toorjuustu

1-2 sl Tarplani Kodutunde majoneesi

3-4 vart rohelist sibulat

soola, pipart

Pane kuubikuteks lõigatud sink koos toorjuustu ja hakitud rohelise sibulaga köögikombaini ning vurista ühtlaseks kreemiks. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta lusika abil kreem kahe küpsise vahele. Kui soovid, serveeri kohe. Küpsiseid on aga mugavam süüa, kui lased neil külmas u tund aega seista, et küpsised pehmeneksid. 

Foto ja retsept: Andra Kalda (pliiditaga.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebookis: www.facebook.com/Tarplani