RETSEPTIBLOGI

 

  

Ahjuliha sibula, tomati ja juustuga

10. august 2016

 

DSC_0552.jpg 

 

Kogus: 6-le

700 g sea välisfileed
400 g Tarplani Provansaali majoneesi
2 tomatit
2 sibulat
200 g juustu
soola, pipart
soovi korral erinevaid maitsetaimi

Lõika liha viiludeks ja lao võiga määritud vormi. Maitsesta soola ja pipraga. Määri peale majoneesi. Laota peale viilutatud tomatid ja sibulad. Kata vorm fooliumi või kaanega. Küpseta 200 kraadi juures 50 minutit. Laota peale riivitud juust ja maitsetaimed. Küpseta ilma kaaneta veel 15 minutit kuni juust on kuldne ja krõbe.  

 

 Foto ja retsept: Andra Kalda (pliiditaga.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebookis: www.facebook.com/Tarplani