RETSEPTIBLOGI

 

  

Majoneesimarinaad küüslaugu ja ingveriga grill-lihale

02. mai 2014
Majoneesimarinaad jätab lihale peale küpsetamist väga kreemise ja maheda maitse. Marinaad sobib nii kana- kui ka kalkunifilee maitsestamiseks ning liha võid küpsetada ka ahjus.

 

grillkana3-1.jpg

 

Kogus: marinaadist piisab 1 kg liha maitsestamiseks

Valmistamisaeg: 10 minutit

Marinaad:
300 g Provansaal või Lahe Laua majoneesi
1-2 tl soola
1 tl paprikapulbrit
3 küüslauguküünt
pöidlasuurune tükk ingverit riivituna

Lõika kana- või kalkuni rinnafilee meelepärase suurusega tükkideks. Vala peale majonees, lisa sool, paprikapulber, pressitud küüslauguküüned ja riivitud ingver. Sega korralikult läbi. Lase külmas üle öö maitsestuda. Küpseta grillil või ahjus grillrežiimil. 

 

Retsept ja fotod Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebookis: www.facebook.com/Tarplani