Kurgisupp ubade ja mungoa idudega
29. aprill 2014
Kerge ja tervislik eine, mis sobib hästi figuurile, kuid on samas ka maitsev ja toitev. Toekama tulemuse saamiseks võid supi sisse riivida ka keedetud kartulit või keedumuna.
Kogus: ühele
Valmistamisaeg: 5 minutit
Vaja läheb:
200 g maitsestamata jogurtit
1 sl Lahe Laua majoneesi
120 g värsket kurki
50 g pruune ube (konserveeritud)
suur peotäis mungoa idusid
soola, pipartsoovi korral värskeid ürte
Tee nii:
Riivi peene riiviga kurk, lisa oad, idud, jogurt ja majonees ning sega läbi. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral ürtidega. Serveeri kohe,
Retsept ja fotod Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)
Jälgi meid ka Facebookis: www.facebook.com/Tarplani