RETSEPTIBLOGI

 

  

Kanapada kapsa, selleri ja seentega

07. märts 2014
Kanapada on üks lihtne ja kiire toit, mille sees lisaks kanale on kapsas, varseller, šampinjonid ja sibul. Maitsekoosluse poolest on roog veidi aasiapärane, mistõttu sobib hästi serveerimiseks riisi või munanuudlitega.

 

Kanapada.jpg 

Kogus: 3-4 inimesele

Valmistamise aeg: 10 minutit + 40 minutit ahjus

Vaja läheb:
250 g kapsast
250 g šampinjone
4 jämedat sellerivart
1 suur punane sibul
6-7 sl sojakastet
2 sl mett
4 sl Provansaal majoneesi
3 küüslauguküünt
4 sl oliiviõli
500 g kanafileed või -kintsuliha kondita
soola, pipart

Tee nii:

Viiluta kapsas ja sibul, poolita seened, tükelda seller ja kanaliha. Tõsta köögiviljad vormi. Pressi peale küüslauk, nirista juurde õli, sojakaste, majonees ja lisa mesi. Sega kõik läbi. Lao peale kanatükid ning raputa peale soola ja pipart. Küpseta 225 kraadi juures 40 minutit. Kui kana on kenasti pruunistunud, siis sega rooga küpsemise ajal mõned korrad.

*Sobib niisama söömiseks või riisi, tatra ja nuudlitega serveerimiseks. 


 Retsept ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebookiswww.facebook,com/Tarplani