Kanapada kapsa, selleri ja seentega
Kogus: 3-4 inimesele
Valmistamise aeg: 10 minutit + 40 minutit ahjus
Vaja läheb:
250 g kapsast
250 g šampinjone
4 jämedat sellerivart
1 suur punane sibul
6-7 sl sojakastet
2 sl mett
4 sl Provansaal majoneesi
3 küüslauguküünt
4 sl oliiviõli
500 g kanafileed või -kintsuliha kondita
soola, pipart
Tee nii:
Viiluta kapsas ja sibul, poolita seened, tükelda seller ja kanaliha. Tõsta köögiviljad vormi. Pressi peale küüslauk, nirista juurde õli, sojakaste, majonees ja lisa mesi. Sega kõik läbi. Lao peale kanatükid ning raputa peale soola ja pipart. Küpseta 225 kraadi juures 40 minutit. Kui kana on kenasti pruunistunud, siis sega rooga küpsemise ajal mõned korrad.
*Sobib niisama söömiseks või riisi, tatra ja nuudlitega serveerimiseks.
Retsept ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)
Jälgi meid ka Facebookis: www.facebook,com/Tarplani