RETSEPTIBLOGI

 

  

Karrimajoneesine suitsukana-lillkapsasalat

24. oktoober 2013
Üks eriliselt lihtne salat, milles peategelasteks on suitsukana ja lillkapsas. Viimase võib julgelt väikseks hakkida. Nii jaotuvad maitsed ühtlasemalt ja lillkapsas saab kastmest rohkem iseloomu. Sobib väga hästi hommikuse praemuna kõrvale!

 

 lillkapsasalat2.jpg

Kogus: 4-6 portsu 

Valmistamise aeg: 15 minutit

Vaja läheb:
750 g lillkapsast
285 g konservmaisi
350 g suitsutatud broilerikintsuliha

Kaste:
100 g Provansaal majoneesi
2 tl karripulbrit
150 g hapukoort
soola, pipart

Tee nii:
Sega kokku kastmeained ning maitsesta soola ja pipraga. Rebi lillkapsas väiksemateks  õisikuteks (või lõika kuubikuteks), haki suitsukana suupärasteks tükkideks. Tõsta lillkapsas, suitsukana ja mais kaussi, vala kaste peale ja sega läbi. 

 

Retsept ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebook´is: www.facebook.com/Tarplani