Karrimajoneesine suitsukana-lillkapsasalat
24. oktoober 2013
Üks eriliselt lihtne salat, milles peategelasteks on suitsukana ja lillkapsas. Viimase võib julgelt väikseks hakkida. Nii jaotuvad maitsed ühtlasemalt ja lillkapsas saab kastmest rohkem iseloomu. Sobib väga hästi hommikuse praemuna kõrvale!
Kogus: 4-6 portsu
Valmistamise aeg: 15 minutit
Vaja läheb:
750 g lillkapsast
285 g konservmaisi
350 g suitsutatud broilerikintsuliha
Kaste:
100 g Provansaal majoneesi
2 tl karripulbrit
150 g hapukoort
soola, pipart
Tee nii:
Sega kokku kastmeained ning maitsesta soola ja pipraga. Rebi lillkapsas väiksemateks õisikuteks (või lõika kuubikuteks), haki suitsukana suupärasteks tükkideks. Tõsta lillkapsas, suitsukana ja mais kaussi, vala kaste peale ja sega läbi.
Retsept ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)
Jälgi meid ka Facebook´is: www.facebook.com/Tarplani