Lõhe-kodujuustutäidisega paprikad
22. mai 2014
Täidetud paprika on hea asendus kartulile erinevate kala- ja liharoogade kõrvale. Sobivad suurepäraselt ka lihtsalt värske salatiga söömiseks või suupistelaual serveerimiseks - sel juhul vali just kõige väiksemad mõne ampsu paprikad.
Kogus: kahele
Valmistamisaeg: 5 minutit + 20-25 minutit ahjus
Vaja läheb:
2 keskmist valget paprikat
100 g külmsuitsu või soolalõhet
150 g kodujuustu
1-2 sl Lahe Laua majoneesi
20 g parmesani (võib asendada tavalise juustuga)
värsket hakitud tilli
sool, pipart
Tee nii:
Haki lõhe ning sega kodujuustu, majoneesi, riivitud parmesani ja tilliga. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika paprikad pikuti pooleks, eemalda sisu ning täida. Nirista ahjuvormi põhja natuke õli ning lao paprikad vormi. Küpseta 210 kraadi juures 20-25 minutit.
Retsept ja fotod Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)
Jälgi meid ka Facebookis: www.facebook.com/Tarplani