RETSEPTIBLOGI

 

  

Lõhe-kodujuustutäidisega paprikad

22. mai 2014
Täidetud paprika on hea asendus kartulile erinevate kala- ja liharoogade kõrvale. Sobivad suurepäraselt ka lihtsalt värske salatiga söömiseks või suupistelaual serveerimiseks - sel juhul vali just kõige väiksemad mõne ampsu paprikad.

 

Paprikad valmis-1.jpg 

 

Kogus: kahele

Valmistamisaeg: 5 minutit + 20-25 minutit ahjus

Vaja läheb:
2 keskmist valget paprikat
100 g külmsuitsu või soolalõhet
150 g kodujuustu
1-2 sl Lahe Laua majoneesi
20 g parmesani (võib asendada tavalise juustuga)
värsket hakitud tilli
sool, pipart 

Tee nii:
Haki lõhe ning sega kodujuustu, majoneesi, riivitud parmesani ja tilliga. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika paprikad pikuti pooleks, eemalda sisu ning täida. Nirista ahjuvormi põhja natuke õli ning lao paprikad vormi. Küpseta 210 kraadi juures 20-25 minutit. 

 

Paprikad2-1.jpg 

 

Paprikad-1.jpg 

 

Retsept ja fotod Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebookis: www.facebook.com/Tarplani