RABARBERI-HALVAAKOOK

 

100 g rabarberit (koorituna, tükeldatuna)

500 ml nisujahu

200 ml suhkrut

2 tl küpsetuspulbrit

200 g halvaad

250 ml Tarplani "Lahe Laua" majoneesi

200 ml vett

1 spl suhkrut + 2 tl kaneeli

 

Haki halvaa peeneks pudiks. Sega kausis kuivained. Lisa majonees, vesi ja pool halvaast ning sega ühtlaseks tainaks. Vala tainas vormi. Sega rabarberitükid ülejäänud halvaapuruga ning lisa 1 spl suhkrut ja 2 tl kaneeli. Puista segu tainale. Küpseta 180 kraadi juures 40-45 minutit. Lase täielikult jahtuda. 

 

 

 

            

halvaa-rabarberikook.jpg


Lisaks Tarplani majoneesidest valmistatud toitude huvitavatele retseptidele leiad Oma Maitse juulinumbrist (2013.a) veel palju häid ideid suvise toidulaua rikastamiseks!

Vaata: www.omamaitse.ee

Retsepti ja foto autor - Andra Kalda http://retseptikas.blogspot.com