Makaronisalat majoneesi-tšillikastmega

 

Vaja läheb:

100 g krevette
2 tomatit
1 punane ja 1 roheline paprika
1 dl rohelist sibulat
3 dl keedetud riisimakarone ("riisiterad")

värsket tilli serveerimiseks

Kaste:
1,5 dl Tarplani majoneesi (Provansaali, Lahe Laua, Tarplani)
3 spl magusat chilikastet
1 spl sidrunimahla
soola
valget pipart
3-5 tilka tabascot


Tee nii:

Pane tomatid minutiks keeva vette, lase jahtuda ja eemalda koor. Lõika tomatid kuubikuteks. Puhasta paprikad ja lõika väikesteks kuubikuteks. Haki sibul. Valmista kaste. Pane kõik komponendid suurde kaussi, kalla juurde „riisiterad“, enamik krevettidest ja kaste ning sega läbi. Serveeri taldrikul, pokaalis või hoopis väikestes liivataigna korvikestes. Kaunista krevettide ja värske tilliga.


 

         DSCF3310.jpg

Foto on tehtud „Oma Maitse“ kokatädi Raili Mikk äsjaserveeritud roast.