MAJONEESIMARINAADIS KALKUNIŠAŠLÕKK

 

Sinepises majoneesimarinaadis maitsestunud šašlõkk saab mahlane ja mahe. Kalkuniliha võib asendada ka broileri-, küüliku- või sealihaga.  

 

600 g kalkunirinnafileed

150 g Tarplani majoneesi Provansaal

1 tl teralist sinepit

2 peotäit värsket hakitud murulauku

1 sibul, viilutatuna

2 sl Worchesteri kastet

soola, pipart

 

Lõika kalkunirinnafilee meelepärase suurusega tükkideks ning sega kausis marinaadiainetega korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lase külmas üleöö maitsestuda. Aja lihatükid vardasse ning küpseta grillil.

          MAJONEESIMARINAADIS KALKUNIŠAŠLÕKK.jpg

Lisaks Tarplani suurepärastest majoneesidest valmistatud roogadele leiad Oma Maitse juuninumbrist (2013.a) veel palju häid ideid nii jaanipäevaks kui ka igapäevaseks toidulaua rikastamiseks!

Vaata: www.omamaitse.ee

Retsepti ja foto autor - Andra Kalda http://retseptikas.blogspot.com