MAGUSAD MAJONEESIVAHVLID DATLITEGA

 

200 g võid

200 ml suhkrut

200 ml Provansaali majoneesi

450 ml nisujahu

100 g kuivatatud datleid

2 väikest muna

 

 

 

 

 

 

Haki datlid. Vahusta omavahel külm või ja suhkur. Lisa majonees ning vahusta kõik segi. Sega juurde pool jahust. Kui mass muutub vedelamaks (sest või sulab), siis lisa ka ülejäänud jahu ja datlid. Kõige lõpuks sega taina sisse ka munad. Tõsta 2 spl tainast vahvlimasinasse ning küpseta vahvel krõbedaks ja kuldseks.  

                              

MAGUSAD MAJONEESIVAHVLID DATLITEGA.jpg

Lisaks Tarplani majoneesidest valmistatud toitude huvitavatele retseptidele leiad Oma Maitse septembrinumbrist (2013.a) veel palju häid ideid suvise toidulaua rikastamiseks!

Vaata: www.omamaitse.ee

Retsepti ja foto autor - Andra Kalda http://retseptikas.blogspot.com