Lihasalat puuviljade ja mesise kastmega

Vaja läheb:

150 g jää- või hiinakapsast
100 g viinamarju (tervelt)
2 pirni
1 väike purk ananassikuubikuid
3 mandariini (võid kasutada konservi)

2 varssellerit
200 g praetud seafileed
5-7 vutimuna
värsket tilli või peterselli

Kaste:
2 dl Tarplani majoneesi (Provansaali, Lahe Laua, Tarplani)
1 dl hapukoort
0,5 dl ananassi- või õunamahla
soola, pipart, veidi mett

 

Tee nii:

Keeda vutimunad, koori ja lõika pooleks. Koori ja puhasta mandariinid, lõika seller, pirnid ja liha lühemateks ribadeks. Kurna ananassikonserv ja rebi salat parajateks ampsudeks. Pane kõik komponendid kaussi, sega kastmeained omavahel, maitsesta ja kalla salatile. Sega läbi ja lase maitsestuda.

 



                   DSCF3328.jpg
Foto on tehtud „Oma Maitse“ kokatädi Raili Mikk äsjaserveeritud roast.