Klubivõileib maheda majoneesiga

Vaja läheb:

9 röstsaiaviilu

1 dl Tarplani lahjat majoneesi

1 pakk toorsuitsupeekonit

1 suitsutatud kanakints

3 keskmist tomatit

3 marineeritud kurki

rohelise salati lehti

Tee nii:                                                                                             

Prae peekon krõbedaks ja tõsta majapidamispaberile nõrguma. Lõika tomatid, kurgid ja kanaliha hästi õhukesteks viiludeks. Aseta saiaviilud tööpinnale ja määri kõigile majoneesi. Pane kolmele saiaviilule kihiti peekonit, rohelist salatit ja tomativiile. Aseta peale järgmine saiakiht. Sellele pane uuesti salatilehti, kana- ja kurgiviile. Pane 3 saiaviilu tagurpidi peale. Suru võileibu veidi kokku ning keera kõik eraldi toidukilesse.

Foto on tehtud „Oma Maitse“ kokatädi Raili Mikk äsjaserveeritud roast.

 

                                                  Klubivõileib maheda majoneesiga Tarplan 2.jpg