KREEKA JOGURTI-MAJONEESIDIPIKAS PESTO JA VÄRSKE KURGIGA

 

Seda dipikastet sobib serveerida nii salati, grill-liha kui ka värskete juurviljade kõrvale või siis lihtsalt leiva-saia määrdena. 

 

300 g maitsestamata jogurtit

200 g Tarplani majoneesi Lahe Laua 

3 tl basiilikupestot

75 g värsket kurki

soola

 

Sega omavahel majonees ja maitsestamata jogurt ning tõsta marli või õhukese riidega vooderdatud  sõelale 6-8 tunniks nõrguma. Nii saad ise teha paksu Kreeka jogurti, mille majonees teeb veidi kreemjamaks. Sega juurde pesto ja peenikesteks ribadeks tükeldatud kurk, vajaduse korral maitsesta soolaga. 

            KREEKA JOGURTI-MAJONEESIDIPIKAS PESTO JA VÄRSKE KURGIGA.jpg

Lisaks Tarplani suurepärastest majoneesidest valmistatud roogadele leiad Oma Maitse juuninumbrist (2013.a) veel palju häid ideid nii jaanipäevaks kui ka igapäevaseks toidulaua rikastamiseks!

Vaata: www.omamaitse.ee

 

Retsepti ja foto autor - Andra Kalda http://retseptikas.blogspot.com